Overheid en non-profit

Het functioneren van een organisatie is afhankelijk van de medewerk(st)ers en de mensen die hen coachen en sturen. Het rekruteren en selecteren van managementprofielen binnen de non-profit sector vergt een gespecialiseerde aanpak waarbij affiniteit met de specifieke sector van kapitaal belang is. Wij geven u graag referenties omtrent geslaagde selecties van directie- kader en staffuncties in o.a.:

  • zorgorganisaties (ziekenhuizen, woonzorgcentra, CAW's, …)
  • openbare besturen (steden en gemeenten, OCMW's, …)
  • scholen en CLB's
  • maatwerkbedrijven

Verdonck Personeelsmanagement beschikt over een ruime psychologische expertise afgestemd op de non-profit sector. Door opleiding en ervaring zijn de consultants van Verdonck Personeelsmanagement vertrouwd met het functioneren van non-profit organisaties en beschikken wij over een sterke knowhow op vlak van de noodzakelijke profieleisen inzake relationele bekwaamheid, persoonlijke draagkracht, leidinggevende competenties, persoonlijk engagement, enz.

Vraag tevens vrijblijvend inlichtingen betreffende onze diensten op vlak van Psychodiagnostiek & assessment, Rekrutering & selectie en Organisatieadvies